2stk Store poteter 🥔
75g Bacon skiver 🥓
0.5stk Brokkoli 🥦
0.5stk Rødløk
1stk Fedd hvitløk 🧄
0.75dl Creme Fraiche 🥛
0.25stk Sitron 🍋
15g Pinjekjerner 🥜
1. Stikk mange små hull i potetene 🥔 med en gaffel eller en liten kniv. Smør potetene inn med olivenolje og dryss over litt salt 🧂
2. Bak potetene 🥔 på 175 grader i cirka 1 time.
3. Kutt opp bacon 🥓 i mindre biter, og stek til det får en fin skorpe.
4. Kutt opp brokkolien 🥦 i mindre buketter og damp det i cirka 4 minutter
5. Finhakk rødløk 🧅 og hvitløk 🧄, og tilsett i en bolle sammen med brokkoli 🥦 og baconbiter 🥓. Smak til med sitronsaft 🍋 og salt / pepper 🧂
6. Skjær ut en liten "dal" i potetene 🥔, og fyll opp med broccoli-og-bacon fyll 🥦🥓 før du topper de med en skje creme fraiche og pinjekjerner 🥜 🥛