Bakte Poteter 🍠

Med brokkoli og bacon fyll

Ingredienser

1 Person

2stk Store poteter 🥔

75g Bacon skiver 🥓

0.5stk Brokkoli 🥦

0.5stk Rødløk

1stk Fedd hvitløk 🧄

0.75dl Creme Fraiche 🥛

0.25stk Sitron 🍋

15g Pinjekjerner 🥜

Fremgangsmåte

1. Stikk mange små hull i potetene 🥔 med en gaffel eller en liten kniv. Smør potetene inn med olivenolje og dryss over litt salt 🧂

2. Bak potetene 🥔 på 175 grader i cirka 1 time.

3. Kutt opp bacon 🥓 i mindre biter, og stek til det får en fin skorpe.

4. Kutt opp brokkolien 🥦 i mindre buketter og damp det i cirka 4 minutter

5. Finhakk rødløk 🧅 og hvitløk 🧄, og tilsett i en bolle sammen med brokkoli 🥦 og baconbiter 🥓. Smak til med sitronsaft 🍋 og salt / pepper 🧂

6. Skjær ut en liten "dal" i potetene 🥔, og fyll opp med broccoli-og-bacon fyll 🥦🥓 før du topper de med en skje creme fraiche og pinjekjerner 🥜 🥛